as.hu
Megfizethető, megbízható, kiemelkedő...
Nyitólap Ingyen weblap! Tárhelybérlet Ügyfélkapu Ingyenes programok Elérhetőségeink
Megfizethető, megbízható, kiemelkedő...
Ingyen weblap

Ingyen elkészítheti saját weblapját

Jelenleg ez a szolgáltatásunk nem elérhető!
Akinek ilyen funkcióra lenne szüksége, javaslom a http://pagewizard.com oldalt. A kész anyagot természetesen lehet nálunk hosztolni.

Kedves Ügyfelem, Leendő Ügyfelem!

Új szolgáltatásunkat az alábbi címen mindenki ingyen kipróbálhatja, s az általa készített weblap 7 napig elérhető lesz bemutatómódban a szerverünkön.

Kipróbálom: weblapot készítek cégemnek, magamnak!

Az elékészített weblapokat csak a mi szerverünkre lehet publikálni. Ehhez szükséges előfizetni egy tárhely-csomagra. (12.000+ÁFA/év a tárhely, 3.900+ÁFA/2 évre a domainnév)

A fentieket figyelembe véve: maga a weblap elkészítése ingyenes ugyan, de annak elérhetővé tételéért nyújtott szolgáltatásunkat a tárhely-szolgáltatásnál megadott árak szerint számlázzuk ki. Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy azokat a bemutató-lapokat, amiken semmilyen szerkesztés nem történt, a 7 napos lejárat előtt is törölhetjük rendszerünkből.

Miért is éri ez meg Önnek?

Több száz előre elkészített weblap-sablon közt szabadon válogathat, s ha valamelyik megtetszik, abból egy egyszerű varázslóval fél óra alatt komplex, többoldalas weblapot készíthet, úgy hogy nem lesz szüksége HTML, XML, Javascript és hasonló varázslatos, s egyben furmányos dolgok ismeretére.
Bátran állíthatjuk, hogy aki egy szövegszerkesztő használatával elboldogul, annak ez az egyszerű, 5 lépésből álló felület sem fog problémát okozni, s egy órán belül saját weblapját fogja mutogatni ismerőseinek, üzletfeleinek.

Ha a piszkos anyagaikat nézzük: ma egy weblap elkészítése, karbantartása profi céggel nagyságrendileg 100.000 Ft körül lehet évente. Persze egyetemista srácok elkészítheti ennél olcsóbban is, akár a profi cégeket meghaladó minőségben is, de ebben az esetben semmi garancia nincs arra, hogy egy év múlva is azonos áron fogják vállalni a lap karbantartását. A mi általunk nyújtott megoldás lényege, hogy maga a weblap az Ön kezelésében marad, azaz ha új termékkel/szolgáltatással jelentkezik a piacon, vagy változik a bankszámla száma, nem kell várni arra, hogy valaki módosítsa az oldalt, valamint fizetni sem kell az ilyen apróbb munkákért kiszállási díjat, tesztelési díjat, stb.

Mennyibe is kerül ez Önnek? Évi 12.000+ÁFA a tárhely, és 3.900+ÁFA/2 évre a domainnév.

Nincs rejtett költség, ilyen egyszerű, és kész.
Várjuk érdeklődését telefonon (+36-30/996-72-62) vagy e-mailben (info@as.hu)!


Az Interware Rt. hivatalos viszonteladó partnere

Ingyen weblap
Referenciák

Skype állapotom

Árgarancia

Ha webtárhelyet máshol* olcsóbban talál (akár az alább reklámozók között is), akkor azt az árat számlázzuk!

*: Magyar szolgáltatónál, vírus-, spamvédelem, 1GB ASP, PHP, ASP.Net webtárhely, MySQL és MS SQL2005 adatbázissal, korlátlan e-mail tárhely, napi mentés, reklámmentes tárterület, nem ingyenes szolgáltató, legalább 10 domainnal, Windowsos szerver.