as.hu
Megfizethető, megbízható, kiemelkedő...
Nyitólap Ingyen weblap! Tárhelybérlet Ügyfélkapu Ingyenes programok Elérhetőségeink
Megfizethető, megbízható, kiemelkedő...
Levelezés beállítása

SMTP, POP3, IMAP beállítások

Kérjük, az ügyfélszolgálat hívása előtt az alábbi beállításokat ellenőrizzék:

Outlook Express:

Film a beállításhoz (400kB, wmv)

Eszközök, Fiókok.., Hozzáadás..., Levelezés, Itt megadni a megjelenítendő nevet, majd az e-mail címet, majd a bejövő, s kimenőszervernek mail.domain.hu, ahol a domain az a domainnév, amivel az előfizető rendelkezik. Azaz NEM az internetszolgáltató levelezőszervereit (pl. Interware, T-Online), hanem a saját domainnevet kell megadni mindkettőhöz. Következő lapon a felhasználónevet kell megadni, ami minden esetben a teljes e-mail cím, azaz a felkinált névhez általában hozzá kell írni a domainnevet. Jelszónak a POP3 jelszót kell megadni. Majd Tovább, s Befejezés. Utána a fiókok közül válasszuk ki a most létrehozott fiókot, s kattintsunk a Tulajdonságok gombra, s itt válaszuk a Kiszolgálók fület. Itt alul van egy négyzet, oda be kell tenni a pipát, miszerint "A kiszolgáló hitelesítést igényel". Ezután mellette a Beállításokra kell kattintani, s itt a második lehetőséget választani: "Bejelentkezés". Ezután meg lehet adni a kimenőlevélkiszolgálóhoz szükséges felhasználónevet (smtp_domain általában), s az ehhez kapott jelszót. Ha ez megvan, akkor mindent le lehet okézni, s elvileg a levelezésnek mennie kell.

Figyelem!

Azon Ügyfeleinknek, akik a levelezéshez a mail2.as.hu szervert használják (IMAP), az SMTP hitelesítésnél nem kell megadni külön felhasználónevet/jelszót, hanem azt az opciót kell választani, hogy "A beérkező levelek kiszolgálójával azonos belépési adatok használata".


Várjuk érdeklődését telefonon (+36-30/996-72-62) vagy e-mailben (info@as.hu)!


Az Interware Rt. hivatalos viszonteladó partnere

Webmail belépés
MS SQL Admin
MySQL Admin
Levelezés beállítása
E-mail konfigurálás
Weblapszerkesztő
Távsegítség

Skype állapotom

Árgarancia

Ha webtárhelyet máshol* olcsóbban talál (akár az alább reklámozók között is), akkor azt az árat számlázzuk!

*: Magyar szolgáltatónál, vírus-, spamvédelem, 1GB ASP, PHP, ASP.Net webtárhely, MySQL és MS SQL2005 adatbázissal, korlátlan e-mail tárhely, napi mentés, reklámmentes tárterület, nem ingyenes szolgáltató, legalább 10 domainnal, Windowsos szerver.