as.hu
Megfizethető, megbízható, kiemelkedő...
Nyitólap Ingyen weblap! Tárhelybérlet Ügyfélkapu Ingyenes programok Elérhetőségeink
Megfizethető, megbízható, kiemelkedő...
AntiSpam címgeneráló

Anti-Spam e-mailcím generátor

Alább egy jópár, automatikusan generált e-mail cím. A spammerek az "áldozatok" címeit a netről, úgynevezett robotokkal gyűjtik be, majd ezeket a címeket bombázzák a különböző kéretlenek szemeteikkel. Ez ellen védekezni csak úgy lehet, ha az ember nem teszi sehol közzé kódolatlan formában a címét. Mi úgy döntöttünk, hogy érdemes esetleg "visszatámadni" is. Persze nem aktív támadással, hiszen azt a magyar törvények nem engedik, hanem passzív ellenállással. Sok hamis címet teszünk közzé.

Reményeim szerint, ha elegen teszünk közzé saját oldalainkon hamis e-mail címeket, akkor ezzel el lehet érni, hogy az adott adatbázisok "felhíguljanak", azaz a kiküldött több ezer e-mail egy része hamis címre menjen, ezzel elérhető, hogy az egy darab kéretlen reklámlevélre eső költség nagyobb legyen. Jelenleg mondjuk 100.000 e-mail kiküldése 1 USD körül lehet. Ebben benne van a szükséges IP-cím és a domain, amit a spam-küldők gyakran változtatnak, hogy ne lehessen ezek alapján szűrni a levelek forrását. Ha mondjuk sikerülne minden második címet hibássá tenni az adatbázisukban, akkor duplájára emelkedne a költség. Persze ez még mindig megéri majd nekik. Az igazi megoldás az lene, ha soha, senki nem kattintana kéretlen reklámlevélben érkező ajánlatra.

A script forrása: ASP kód (Windows szerverre), PHP kód.

Weblapkészítőknek, üzemeltetőknek:
E-mail címek védelme (elrejtése) a weblapokon (JavaScript).

Ha valaki levelezőszervert üzemeltet, akkor oda érdemes az ASSP anti-spam szoftver legújabb 1.1.2 beta verzióját feltelepíteni, ami feltehetően az egyik legtöbbett tudó spamfilter, s nem mellékes, hogy ingyenes. PERL-ben írták, ezért minden PERL-t támogató operációs rendszerre telepíthető. (Linux, Windows).
Az ASSP weblapja: http://assp.sourceforge.net/ .


Várjuk érdeklődését telefonon (+36-30/996-72-62) vagy e-mailben (info@as.hu)!


Az Interware Rt. hivatalos viszonteladó partnere

AntiSpam címgeneráló
AntiSpam E-mail védő
AntiSpam feljelentő
MiniHTTP
WapMail
Access jelszókereső
Eseménynapló-figyelő
Vírus-filter kód
Ingyenes blogolás

Skype állapotom

Árgarancia

Ha webtárhelyet máshol* olcsóbban talál (akár az alább reklámozók között is), akkor azt az árat számlázzuk!

*: Magyar szolgáltatónál, vírus-, spamvédelem, 1GB ASP, PHP, ASP.Net webtárhely, MySQL és MS SQL2005 adatbázissal, korlátlan e-mail tárhely, napi mentés, reklámmentes tárterület, nem ingyenes szolgáltató, legalább 10 domainnal, Windowsos szerver.