Kommentelőket fenyeget az Aeroviva

Nem semmi cég:
Aeroviva

Saga - Snow FellOssian: Holnaptól minden más

Már hűtöm a pezsgőt!
20 éve arra várok, hogy az SzDSz ne legyen benn a Parlamentben.

Nagyon bízom a Jobbikban, és a Fidesz sikerében is. (Igen, én ilyen fura vagyok.)
Remélem, hogy a Jobbik megelőzi az Mszp-t, és hogy sem az MDF, sem LMP nem jut be a Parlamentbe.djuice

Hát ez a reklám nagyot üt. Kár, hogy nem vagyok már 26 éves. :-)Járai

Értitek? A következő 30-40 év a legjobb esetben is azzal megy el, hogy megpróbáljuk visszafizetni a komcsik által a rendszerváltoztatás előtt, valamint az elmúlt 8 évben felvett hiteleket.Dalriada: A Nap és Szél HazaOtthagytam az OTP-t

Ahogy 2007 nyarán megígértem, otthagytam az OTP-t.
Igaz, beletellett néhány évbe, de hát ez van. Túl bonyás volt, meg napközben dolgoztam, stb…
Aztán idén januárban valami 3000 Ft számlavezetési díjat számolt fel nekem az OTP, és akkor döntöttem.

A lényeg, hogy nyitottam egy 0 Ft-os számlát az AXA Banknál, ennek semmi költsége nincs, és lekötés nélkül is kellemes a kamat a többi bankkal összehasonlítva. Ellenben nem lehet befizetni pénzt a számlára sehol, csak sárga csekkel, ami azért kissé drága lenne. A pénzfelvét is többszáz Ft.

Úgyhogy emellett nyitottam egy másik 0 Ft-os számlát. Ezt a Citi Banknál. Itt egyből nem is egy, hanem 3 számlát nyitnak meg, más-más pénznemekben. Viszont a szokásos lófing kamatot fizetik.

Viszont az utalás a 2 bank között minden irányban díjmentes, így szépen ott kötöm le a pénzt, ahol éppen jobb a kamat.

Az AXA-nak nincs netbankja, helyette adnak egy kliens alkalmazást, így az AXA bankszámla nem kezelhető mondjuk külföldi utazás alatt, emellett az AXA fixen limitálja 200.000 Ft-ra a bankkártyahasználat napi limitjét, ami nonszensz, hiszen ha mondjuk elromlik a szerverem, és kellene valami, akkor az többe kerül.

A Citi-nek van netes felülete, de az OTP-vel összehasonlítva egy hatalmas rakás szar, kb. csak a funkcionalitás van benne kész, de elfelejtették befejezni, hogy user friendly is legyen.
Mondjuk legalább működik.

A lényeg, hogy akinek van minimum havi 150.000 fix jövedelme, amit utalva kap, akkor érdemes a Citi-hez átmenni másik banktól, főleg az OTP-től.