Van élet a Földön kívül!

A következő pár napban fogja a NASA bejelenteni, hogy egy — eredetileg — a Marsról származó kőzetdarabban baktériumokat találtak. Ha ez így van, akkor ez lesz az első eset, hogy a Földön kívüli életre bizonyítékot tudnak bemutatni. Szerintem ez mérföldkő!
Kiváncsi vagyok, hogy sikerül-e esetleg egy 15 millió éves kőzetből még DNS-szerű mintát is előállítani… Ha igen, akkor az akár arra is bizonyíték lehet, hogy a földi élet nem a Földön alakult ki, hanem “nehurcolódott” egy másik bolygóról, vagy az űrből.

Hívjuk a 107-et Gárda-ruházat gyanúja esetén!

A hírek szerint a hatóságok üldözni kívánnak minden olyan személyt, akin gárdista egyenruhához „hasonló” öltözéket vélnek felfedezni. Hogy mit jelent az, hogy hasonló, azt eddig senki sem volt képes megmondani, de ha a kiszivárgott információk igazak, akkor a kiérkező rendőrök „mérlegelésére” lesz bízva, hogy mit tekintenek „Gárda-egyenruhának”.
A fekete mellényt? Egy Árpád-házi címerrel díszített ruhadarabot? Vörös-ezüst csíkos sálat? Netán már egy fekete kabátot is? Vagy teljesen mindegy, bármit, amire éppen azt mondják? Reszkessenek a pincérek, népi táncosok, hagyományos népviseletet hordók! De a rabbik is, hiszen akár a fekete kaftán is gyanús lehet…

Felkérjük olvasóinkat, hogy kövessenek jogkövető magatartást, és minden olyan esetben, amikor a rendőrség által „gárdistának emlékeztető egyént” észlelnek, bátran - és ingyen - hívják a 107-et (vagy az Önök által ismert helyi rendőrségi telefonszámot) és tegyenek ismeretlen tettes ellen feljelentést! Ha a rend (h)éber őrei (vagy inkább a héber rend őrei, hiszen zsidóbérenc ávósokról van szó) nem mennének ki, hívják fel őket ismételten, hiszen nem megengedhető, hogy valaki vagy valakik nyilvánosan kirekesztő viseletet, mondjuk fekete mellényt hordjanak, szabadon!

Fentiek esetében ne aggódjunk, ha véletlenül túlterhelődnek a rendőrségi vonalak, esetleg zavar lesz megfigyelhető a rendszerben, hiszen a gárdisták üldözésére mindig is lesz energia és túlórapénz!

Forrás: Kuruc.info főhadiszállás

Ismerős Arcok: Édesanyám RózsafájaKormorán: Ne sírjÉs az egyik komment:1100 Volt rázta meg a BKV helyszínelőjét

Áramütést szenvedett a BKV egyik baleseti helyszínelője a békásmegyeri HÉV-állomásnál. Kisebb elektromos tűz is volt az állomáson, amelyet kábeltolvajok okoztak.

Pénteken hajnalban riasztották a tűzoltókat a békásmegyeri állomásra, ahol a HÉV felsővezetékét tartó egyik oszlopon izzott a kapcsolószekrény. A helyszínre érkezett BKV-helyszínelő hozzáért egy közeli villanyoszlophoz, akkor érte az áramütés. A helyszínelőt a mentők kórházba szállították.

A kisebb tüzet, valamint az áramütést is kábeltolvajok okozták: a lopásra előkészített, áram alatt lévő vezeték rálógott a tartóoszlopra, ezért a keresztáthidalón keresztül a szemközti térvilágítási oszlopok 1100 Volt feszültség alá kerültek. A kapcsolószekrény izzását is ez okozta. A tolvajok 55 méternyi kábelt vittek magukkal, s további 55 méternyit előkészítettek már a leszerelésre. A helyreállítás ideje alatt a HÉV forgalmában fennakadásokra kell számítani Pomáz és Csillaghegy között.

(HavariaPress)

Miközben egy bizonyos réteg terrorcselekményeket követ el, közbiztonságot veszélyeztet, közszolgáltatást bénít meg a kábellopásával, a magyar rendőrség dresszkód alapján történő őrizetbevételekkel van elfoglalva:

VI. kerületi önkormányzat novemberi ülésén Gyenge Zsolt, jobbikos képviselő a Magyar Gárda egyenruhájában jelent meg. Verók István MSZP-s polgármester kihívta a rendőröket, akik kivezették volt fideszest az épületből.

A rendőrség szabálysértési eljárást indított Gyenge Zsolt ellen, mert a bíróság által feloszlatott szervezet egyenruháját viselte, közölte csütörtökön délután a BRFK. Az intézkedő rendőrök kérdésére a képviselő azt mondta, hogy a rajta lévő mellény a betiltott Magyar Gárda hivatalos egyenruházati darabja.

(Index.hu)

És gondolom közben még azon sajnálkoznak, hogy a kresz változása következtében már nem kötelező az izzókészlet, így egy okkal kevesebb, amivel basztatni lehet az autósokat:

Nem lesz kötelező csütörtöktől az izzókészlet a kocsikban, továbbra is működniük kell viszont a lámpáknak. Ha kiégett izzóval állít meg egy rendőr, elég lesz azt mondani neki, hogy éppen szerelőhöz tartunk, el kell hinnie. A másik változás: október 1-jétől nem kell az egészségügyi csomagot kicserélni az autókban, ha lejárt bármelyik elemének a szavatossága. A rendőrök azért így is könnyen találhatnak fogást igazoltatásnál, ha akarnak.

De persze bízzunk benne, hogy a rendőrségünk kitalál újabb feladatokat magának, ahelyett, hogy a bűnözőkkel foglalkoznának.

Pl. ismerősöm mesélte 2 napja, hogy követte őt egy rendőrautó, majd megállították, és elkezdték szopatni, hogy “látták, hogy telefonált a kocsiban”. Mire ő mondta, hogy NEM. Erre a két rendőr, hogy “fel lesz jelentve, meg ők ketten vannak, az ő szavuk többet ér, stb…” Ismerős mondta, hogy nézzék meg a híváslistáját, nem telefonált, de amúgy is kihangosító van a kocsijában….
Erre elkezdték pedzegetni, hogy akkor talán hogy áll az alkohollal, és biztos szittyózott… Erre mondta, hogy daganatos beteg, nem iszik alkoholt…
Na, így állunk…
A kábeltolvajok, és a fejszés-kaszás szubkultúra szabadon garázdálkodhat ebben az országban, míg a rendőrség dresszkód alapján embereket baszogat.Oltás + DoktorNem lett balhé…

Nem tudom kinek köszönhető, hogy leállította az ÁVO-t, és ezzel sikerült elkerülni egy újabb, felesleges rendőri bűnözést…

Minden esetre a rendezvény vége után elmentem kutyát sétáltatni, és meglepő mennyiségű ÁVO-s volt mindenhol. Ebből talán valamit érzékeltet az alábbi videó:Fluval-P

Ma beoltattam magam.
A budaörsi tesco parkolójában a Fönix-Med oltott, senki nem állt sorba. 2 perc alatt megvoltam. 3000 pénz volt.
Ha megúszom vele egy 1 hetes betegállományt, akkor ennek több tízszeresét spórolom meg vele…

AVO-s felvonulás a XI. kerületben

A “nincs elég rendőr, nincs elég pénz” rendökörségünk éppen felvonulást tart a XI. kerületben. A Kosztolányi téren, és itt a Villányi úton is több ezer ÁVÓs féreg mutogatja magát teljes droidfelszereltségben.

Ezek ma megint balhét akarnak, ez látszik rajtuk. Szarházi rendőrök.

A fotó az ablakomból készült.

KÜLDD TOVÁBB!!!!!! EZT MINDENKINEK TUDNIA KELL!!!!!!!!!!!!

*EZ TÉNYLEG IGAZ!!! NEM KAMU!!!! És TUTTI, hogy működik!!!!
November 20-án éjfélkor - bárhol is vagy - igyál meg hat sört, kilenc fröccsöt, fél liter vodkanarancsot és nyolc feles tequilát, majd nézz föl az égre.*

*Két holdat fogsz látni, esetleg hármat, valamint a vodka minőségétől függően a Napot, a Marsot a Vénuszt, az ufókat és Buddhát egy unikornison.
KÜLDD TOVÁBB!!!!!! EZT MINDENKINEK TUDNIA KELL!!!!!!!!!!!!*