Leon egeret fogott

Tegnap Fórum11-ben voltam, ahol a pincéből egyszercsak felrohant egy egér. Leon-kutyát begerjesztettük, és elkapattuk vele az egeret. Mondtam neki, hogy “cica”. Ezt a vezényszót ismeri csak, az “egér”-re nem reagálna. :-)

Mikor megfogta, és utána már nem mozgott tovább, kicsit szomorú volt. De harmadik rászólás után kiköpte az egérmaradékot. Érdekes, hogy ezekből a lényekből nem folyik vér.

Beteg?

Beteg?

HÁEGYENEGY almát!

Buzi egy szél van…

Ki is hűlt a lakásom, de akkor sem kapcsolom be a fűtést. 16 fok felett nem. Majd ha annál hidegebb lesz, akkor.
Hogy egy barátomat idézzem: ami nem öl meg, az erősebbé tesz. 16 fokban aludni meg nem hogy nem öl meg, hanem kurvajó.
Én két napja úgy megyek be dolgozni minden nap, mint aki aznap született 70 órányi alvás után. Kipihent vagyok, és jól érzem magam a bőrömben.
Sőt, tegnap hajnal 4:30-kor keltem, és egész nap jól voltam. Szerintem a hideg miatt van.

Éljen a MELATONIN!

Egy kicsit erős…

Ma vettem a boltban paprikát, azt mondták, nem lesz csípős. Lecsónak vettem.

Persze megkóstoltam, és olyan baszott erős volt, hogy csak na. Na, szépen kimagoztam, kicsumáztam, kivágtam az ereket belőle. (Most fortyog még, nem tudom ehető lesz-e.)

Viszont a kezem azóta ég, mint ha TV-ostromolnék, és közben kapnám a pofámba a könnygázt, de nem a béna magyar rendőrségtől, akik közben vízzel is spriccelnek, hanem valami komolyabb szervtől…
Egyszerűen nem tudom mit csináljak. Megmostam 3-szor szappannal, egyszer alkohollal, és egyszer olajjal. Mi a szar oldja a kapszaicint, ha ezek nem?

A wiki szerint pedig oldódik alkoholban, és lúgokban is. A szappan a lúgos, ha jól rémlik, persze lehet, hogy ma már az is “ph semleges”….

Kanada intézkedést kér Budapesttól a menekülthullám miatt

Hehe, pár száz cigány már gondot okoz nekik. Még jó, hogy nálunk minden ok a több százezerrel.

(soci.hu)