Paint It Black

Ezt néha beteszem, aztán a youtube törli. Egyik kedvenc számom.Szombaton a rendőrség basztatásos ellenőrzést tart

Kiváló magyar rendőrségünk szonbaton ugynevezett basztatásos ellenőrzést tart. Ez azt jelenti, hogy ruházatot, gépkocsit átvizsgálhatnak, indoklás nélkül igazoltathatnak mindenkit aki a szemükben gyanús.

Az állampolgárok e kiemelkedő rendőri figyelmet - a bűnözőkkel ellentétben - azért érdemelték ki, mert szombaton jobboldali szervezetek demonstrációt akarnak tartani, amit a rendőrség és néhány esetben a bíróság is betiltott.

Erőszakra is lehet számítani, mert Draskovics miniszter úr egyik nyilatkozatában e rendezvények mindenáron történő megakadályozására illetve azok brutális szétverésére szólította fel a Sündőrség vezetőit. Úgy tűnik most látványos összecsapást akarnak, mert télen egy hasonló rendezvény a rendőrség passziv figyelme mellett - a Becsulet Napja - minden balhé és rendbontás nélkül zajlott le. Igaz utána röpködtek a politikai odamondogatások, a szokásos “rasszista, fasiszta” vádaskodások a magyar poltikai eliten belul. Úgy tűnik ezt akarja megelőzni, kádárista módon példát statuálva a jelenlegi rendőrségi és minisztériumi vezetés.

A probléma csupán csak annyi, ha ez most működik, akkor később erre a megoldásra alapozva MINDEN rendszernek nem tetsző véleményt, annak kinyilvánítását meg lehet tiltani. Ez nagyon érződött korábban az úgynevezett gyűlöletbeszéd törvény kapcsán, ahol egyes vitatkozó partnerek elszólásából kiderült, ezt bizony univerzális eszlközként akarták kezelni. A Fidesz ezt ismerte fel, amikor nem ment bele sem ebbe, sem az alkotmány szájkosártörvény típusu módosításába.

Mot megint az Alkotmányt teszteljük az alkotmány ünnepe előtt. Ugy tűnik az Alkotmány e teszten elbukik, mert nem képes megvédeni a magyar polgárokat a hatósági önkényes fellépéssel szemben.

A rendőrség az ezt bejelentő közleményéhez természetesen odabiggyesztette a szokásos “vörös farkat” mrely szerint mindent megtesznek, hogy a békés polgárokat ne vegzálják.

Forrás: EuroAstra

A hetedik

Iron Maiden - Seventh Son Of A Seventh Son

Fordítást várok:

Here they stand brothers them all
All the sons divided theyd fall
Here await the birth of a son
The seventh, the heavenly, the chosen one

Here the birth from an unbroken line
Born the healer, the seventh, this time
Unknowingly blessed and as his life unfolds
Slowly unveiling the power he holds

Seventh son of a seventh son
Seventh son of a seventh son
Seventh son of a seventh son
Seventh son of a seventh son

Then they watch the progress he makes
The good and the evil wich path will he take
Both of them trying to manipulate
The use of his powers before its too late

Seventh son of a seventh son
Seventh son of a seventh son
Seventh son of a seventh son
Seventh son of a seventh son

Today is born the seventh one
Born of woman the seventh son
And he in turn of a seventh son
He has the power to heal
He has the gift of the second sight
He is the chosen one
So it shall be writtne
So it shall be done

Cigánygyilkosságok

Azt hiszem, már egyszer megírtam, milyen mélységesen felháborít, hogy vannak olyan “emberek”, akik gyereket ölnek. És hogy remélem, egyszer elkapják azt (vagy azokat) az állatokat, akik a cigányokat mészárolják.

Igazából számomra csak az nem tiszta, hogy mi tart ennyi ideig.

Már hónapokkal ezelőtt megmondta a rendőrség, hogy az M3-as autópálya lehajtóinak környékén történnek az események. Már több eset esett. Egyszerűen össze kéne vetni az autópálya-kamerák által rögzített rendszámokat, és megnézni, van-e olyan, amelyik minden alkalommal szerepel. (És még csak nem is kell a kamerák képeit felhasználni, amiket — gondolom — jogszerűen nem is szabad tárolni, hanem az autópálya-kezelő adatbázisából kéne lekérni, hogy milyen rendszámokra vettek matricát.)

Gondolom, ha valaki gyilkol, akkor nem kis országutakon fog odamenni, meg menekülni.

Persze csak akkor ér ez valamit, ha tényleg egy ember, vagy egy csapat követi el az gyilkosságokat.

Egyébként érdekes, hogy a kurucinfó-n fennlévő szavazás alapján az emberek 41%-a gondolja, hogy a magyar titkosszolgálatok követték el a gyilkosságokat, és mindössze 3,5% gondolja úgy, hogy valamiféle nacionalista, vagy rasszista csapat követte el. Ez megdöbbentő. Nem csak azért, mert tökéletesen leírja, hogy milyen bizalmi, erkölcsi, és politikai válság van M.o.-n Gyurcsány regnálásának következtében, hanem azért is mert ebből látszik, hogy az úgynevezett szélsőséges emberek, akik a kurucot olvassák, milyen nagy arányban ítélik el a cigányok meggyilkolását, hiszen egyszerűen még elhinni sem akarják, hogy ilyen állatok is létezhetnek a jobboldalon.
Ja, arra hogy a cigányok egymás közt számoltak le 26% szavazott. Ehhez képest az a 3,5% még kevesebbnek tűnik.

Cseh Tamás emlékére

ADY ENDRE: ÉLNI, MÍG ÉLÜNK

Igen: élni, míg élünk,
Igen: ez a szabály.
De mit csináljunk az életünkkel,
Ha fáj?

Igen: nagyot akarjunk,
Igen: forrjon agyad,
Holott tudjuk, hogy milyen kicsinység
A Nagy.

Igen: élj türelemmel,
Igen: hallgass, ha fáj.
Várd meg, hogy jöjjön a nagy professzor:
Halál.

Igen: élni, míg élünk,
Igen: ez a szabály,
De mit csináljunk az életünkkel,
Ha fáj?Massa első riportjaAzért el tudom képzelni, hogy a magyar kórházban mit gondoltak a doktorok, mikor behozták:
- Nézd már, végre használhatunk eldobható vattát a műtétnél!
- Lehet használni azt a “nagyon drága műszert” is, amit máskor nem!
Stb…

Mindenki tudja, hogy a magyar orvosok alapvetően jó orvosok. Sajnos az állam nem ad pénzt az egészségügyre, helyette a non-produktív réteget segíílykézi.

Érdemes lenne egyszer kiszámolni, hogy hány ember hal bele abba ma Magyarországon, hogy nem látják el, vagy nem időben látják el, vagy nem tudnak az orvosok olyan felszerelést használni, amit szeretnének, vagy egyszerűen csak elkap a beteg valami fertőzést a kórházban, mert nincs pénz takarítóra, takarítószerre, fertőtlenítésre, vagy arra, hogy kimossák az ágyneműt, vagy hogy a nővér kicserélje az ágytálat.
Vagy egyáltalán, mondjuk azért, mert nincs orvos, vagy szakápoló-személyzet, hiszen az értelmesebbje, és jólképzettebbje már rég nyugaton dolgozik, keletről meg nem nagyon jönnek hozzánk. Erdélyből nem jönnek, mert mennek ők is nyugatra, Kárpátaljáról sem, hiszen az ott élő magyarok a magukat magyarnak tartó csonkaországbeliek fele szerint nem magyarok, így még ha akarnának sem nagyon jöhetnének, hiszen a magyar állampolgárságot a sok szarember miatt nem kapták meg.

Fene sem tudja, mi lenne a megoldás, azon kívül, hogy elmenni külföldre, de sok évre.

Velem egyidős, vagy inkább fiatalabb fiatalok közt beszélgetve, még soha nem volt olyan, hogy 10 emberből 3 ne mondta volna, hogy elmegy külföldre… :-(

Mojito a KFC-ben

Olyan finom, hogy csak na. :-) Mindenkinek ajánlani tudom, ebben a rekkenő hőségben nagyon jól esik. Persze alkoholmentes, de igazi menta, és citrom, valamint lime van benne. Tényleg nagyon kellemes, és ha megittad, még egyszer után lehet tölteni a munkahelyeden jeges vízzel, vagy szódával. :-)