M.Á.K: Italozzunk a hetesen

Mindig érdekes, mikor az ember a múltjával találkozik… Ma este volt szerencsém a MÁK énekesével inni. Meglepő módon, már ő maga sem emlékezett a saját számuk szövegére, há íme:u.i.: aki elsőként megmondja mit jelent a M.Á.K., kap egy sört tőlem.

Önkormányzati droid

Egyik haverom, nevezzük csak Csabának, pár éve kiment külföldre dolgozni, akkor adta le a vállalkozói igazolványát az önkormányzatnál, ahol a banya röhögcsélve fogadta, hogy “csak nem csődbe mentünk, hihihi”.
Csaba erre azt válaszolta, hogy “ha én innen elmegyek, és elviszek magammal 100 értelmiségit, akkor előbb-utóbb neked kurvára nem lesz 13. havi, meg 14. havi juttatásod”.

Banya erre közölte, hogy “hihi, olyan márpedig nem lesz soha”.

Csaba most hazajött, és elmegy, megkeresi a nyanyát, csak azért hogy megmondhassa neki, hogy “íme”.

Index fórum még egyszer utoljára

Tudom, hogy nem akartam, de egyszerűen egy csomó levelet kaptam ismeretlenektől, hogy ne lépjek le. Úgyhogy írtam egy utolsót, bár nem tudom minek. És azt sem tudom, hogy tényleg akarom-e:

A BÖLCSESÉG ÁLDOZÁSA

Ím, halld erényim rendjét, Jehova.

Hiszek, habár rég elváltam a hittől.
Bűnhödöm, holott bűntelen vagyok.
Álmélkodom a nem-csodákon.
Hazudtolom az igaz Életet.
Lámpával segítek sütni a Napnak.
Behunyom szemem a sötétnek.
Filléreimet gazdagnak adom.
Mézet csempészek a kasba a méhnek.
Rózsákat kötözök a rózsafára.
Tejjel itatom meg a tehenet.
Borral locsolom meg a szőlőt.
Kacajom van ellenem öröméhez
S a nem kivánt leányhoz sóhajom
És még ezenfölül is meg fogok halni.

Fogadd el, uram, áldozásomat.

Kérem vissza a Meister nicket örök kitiltással a polidiliről, és a közéletről. Vagy úgy, hogy csak a technikaiba legyen jogom.

Most ittam 6 sört, csak azért kérek. Nem magamért, hanem azért, mert kaptam 18 levelet a csatabárdos topikról, hogy kérik, hogy menjek vissza, mert szükség van a szakmai tapasztalatomra. Ott több mint 7000 hozzászólásom van, mindegyikkel embereken segítettem.

Index fórum utoljára

Csak hogy értse mindeki mi történt:

Az egyik topikba írtam egy tök pártatlan megjegyzést, talán annyit, hogy “érdekes, hogy az adott hír nem a baloldali médiában jelent meg, hanem a kurucon” (Draskovics újabb hazudozásaival kapcsolatban).
Erre az egyik moderátor (Mavet) a nemmoderátori nicknevén “macstappancsok éke” válaszolt nekem, hogy “érdekes, hogy egy szarrágó rágalmazó tetű osztja az észt”.

Mire írtam a moderációs topikba, hogy ezt talán nem kéne.

Erre nem reagáltak.

Ezután ugyanilyen stílusban megírtam macstappancsoknak, hogy a kurva anyját (ennél finomabb voltam sokkal, hiszen mégis egy valaha nőnek számító dolognak írtam!)!

És utána amikor ezt kitörölték, megírtam a moderációs topikba, hogy mennyire tele van a tököm a kettősmércével, ami itt zajlik a polidilin, és hogy a jövőben a polidilit nem kívánom látogatni. Ezt a hozzászólásomat macstappancsok éke az eredeti, nem moderációs topikba beidézte, én ezt is szóvátettem a moderációs topikban, mire root ban-t kapott a Meister nick.

Erre még macstappancsok éke ezt regálta:
nahát, mégiscsak te követted el azokat az aljas kis rágalmakat a blogodban?!
akkor meg mijafaszt hisztizel, ha annak nevezlek, ami vagy: egy ótvar rágalmazó tetü

Ezután döntöttem úgy, hogy én nem fogok könyörögni egy ilyen szarfaszokból álló moderációs bizottságnak, hanem hagyom a fenébe az egészet. Más nick-kel meg nem fogok írni az index fórumaira.

Remélem így érthető, hogy miért nem.

Székely János: GŐG

A legnagyobbak gőgje lüktetett
Szilaj szívében. No, csülökre kapták,
Vakogva nyítták, mérgesen harapták
A jó kutyák s a rongy filiszterek.

Mint csiga szarva: önmagába bújt,
És néma daccal tűrte mind a vádat,
Mert rühellé a boldog ostobákat,
A telt hasat s a bérelt honfibút.

Hogy gőgös volt és hirtelen? De végre
Mi más legyen a vert hadak vezére,
De mégis-mégis sejti már, hogy győzött?

Hogy gőgös volt? Hát gőgösek a kertek
S a néma fák, ha társtalan teremnek
Szent magvakat és édes, szép gyümölcsöt?

Index fórum vége

Na, írtam még egy utolsót, aminek következtében végleg kitiltottak az index fórumairól. Mindenki ítélje meg, hogy jogos volt-e:

Tök felesleges megtanulni, ha egyesekre nem vonatkozik. Nézd meg pl. macstappancsok éke engem simán le “rágalmazó tetűzhet”, semmit nem kap érte. Ha én ilyet írok, akkor repülök. Emellett amit írt, az határeset, hogy IRL-sértés is, de ez sem érdekel senkit. Ha én itt nevesíteném macstappancsok ékét (a blogomban persze megtehetem, és meg is tettem), akkor repülnék.
Ő nem. Plusz, még topikrombolt is azzal, hogy amit ide írtam a moderációs topikba, azt beidézte oda.
Emiatt sem repült, sőt még csak nem is törölték a hozzászólásait. Na, ezért hagytam a tegnapi nappal véglegesen el az index polfórumait.

Én a moderátorok, és az üzemeltetők, és a befektetők helyében elgondolkodnék, mert már alig 10 hónapotok van csak, utána is valamiből élni kell, és lehet nem lesz az új kormány kedvence az index.

u.i.: ebben a topikban követte el a fentieket macstappancsok éke:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9174235

(Most megnéztem, és szépen május végéig visszatörölt valaki. Brávó. Ennek sem volt semmi értelme. Mondom, semmi értelme itt nemballib, nem fizetett bértolnokként írni, ha ilyen Pixy-k, meg macstappancsok irogatnak olyan stílusban, ami abszolute megengedhetetlen. Én egy ideig próbálkoztam vele, de ha macstappancsok büntetlenül letetűzhetnek, miközben ha én csak annyit írok vissza, hogy “ezt nem kéne”, már repülök is, akkor feladom. Legyetek boldogok, lesz egy fórumotok, ahol előbb-utóbb csak ballibek lesznek, mert az értelmesebb jobbos pár hónap alatt rájön, hogy mi folyik itt.)

Erre még macstappancsok éke (Seleanu Magdaléna) ezt válaszolta nekem:

nahát, mégiscsak te követted el azokat az aljas kis rágalmakat a blogodban?!
akkor meg mijafaszt hisztizel, ha annak nevezlek, ami vagy: egy ótvar rágalmazó tetü

Azt hiszem, jobb is ha nem megyek többet egy olyan fórum közelébe, ahol ilyen szarcsimbókok írogathatnak büntetlenül.

Seleanu Magdaléna “macstappancsok éke” II. :-)

Hijnye, mit találtam:

Akkoriban (’96-’98-ban) még én voltam a Szombat webmestere… :-)

Az adott cikket Seleanu Magdaléna “macstappancsok éke” jegyzi:
http://www.szombat.com/archivum/regi/h9806c.htm
http://www.szombat.com/archivum/regi/h9704e.htm
http://www.szombat.com/archivum/regi/h9801g.htm

Seleanu Magdaléna “macstappancsok éke”

Seleanu Magdaléna “macstappancsok éke” a mai napon rágalmazással rágalmazott meg az index fórumain, amit kikértem magamnak, és jeleztem a moderátoroknak. A moderátorok szerint ez nem probléma.
Én ha csak beidéztem 2 mondatot valami jobbos portálról, 1 hetes kitiltást kaptam. Seleanu Magdaléna “macstappancsok éke” most “rágalmazó tetűnek” nevezett, meg hasonló ocsmányságokat írt le, amit a moderátorok nem moderáltak, sem nem szankcionáltak, sőt, mikor ezt szóvá tettem, akkor az adott topikon még további offtopik dolgokat követett el.
Nem Seleanu Magdaléna “macstappancsok éke” miatt, hanem az index fórumain dúló moderátori anarchiának köszönhetően úgy döntöttem, hogy az indexen a jövőben nem fórumozom a technikai topikok kivételével. Azaz kerülöm a szarházi, gerinc-, ész-, és erkölcstelen moderátorrok által moderált polidilit, és közélet fórumokat. Azt hiszem, nincs értelme csak azért írni valahova (néha több órányi forrásanyag-keresés után), hogy egy Seleanu Magdaléna “macstappancsok éke” azt válaszolja rá, hogy “faszfej”, mire az ember visszaír, hogy “nem, és lécci tényeket”, erre 5 percen belül kimoderálnak, mert “vitatkoztam”, vagy “olyan portálról idéztem, amiről nem szabad”. (Ugye ez egy kibaszott jó módszer, mert sokszor az ÖSSZES ballib portál hazudik, és van olyan forrás, amit csak a kurucon, vagy a szentkoronán, vagy a hírtv-n lehet megtalálni….)

Na mindegy.

Seleanu Magdaléna “macstappancsok éke” így néz ki:

Seleanu Magdaléna macstappancsok éke

Mindenkitől elnézést, hogy ezt az okádékot ide kitettem, de érdemes megnézni a pofáját, hogy az ember megértse, miért viselkedik így.

Tomcat blogján egyébként korábban megírta, hogy ez a román-zsidó korábban nőnek nevezett valami nem teljesen ingyen irogat az index-re, így egyértelmű, hogy miért nem moderálták ki a szarházit.

Jönnek!Jobbikos képviselők első felszólalásai