SÜNök

748 napja nem tudjuk, hogy ki verte agyon Balla Irmát Debrecenben.
172 napja nem tudjuk, hogy kik követték el a kettős gyilkosságot Nagycsécsen.
151 napja nem tudjuk, hogy kik követték el a gyilkosságot Kiskunlacházán.
151 napja nem tudjuk, hogy kik öltek meg egy idős asszonyt Csépán.
129 napja nem tudjuk, hogy ki követte el a gyilkosságot Pestszentlőrincen.
110 napja nem tudjuk, hogy kik öltek meg egy idős asszonyt Leányváron.
79 napja nem tudjuk, hogy kik öltek meg egy 35 éves embert a Ferencvárosban.
75 napja nem tudjuk, hogy pontosan ki ölte meg Marian Cozmát Veszprémben.
66 napja nem tudjuk, hogy kik öltek meg egy embert Csépán.
60 napja nem tudjuk, hogy kik lőtték agyon apát és fiát Tatárszentgyörgyön
36 napja nem tudjuk, hogy kik öltek meg egy idős hölgyet Miskén.
1 napja nem tudjuk, hogy ki lőtt le egy roma férfit Tiszalökön.

154 napja várjuk az ötven fős nyomozócsoport jelentését!

Továbbá nem tudjuk kik a Magyarok Nyilai, nem tudjuk ki verte meg Csintalant, nem tudjuk ki lőtt rá a rendőrpalotára, stb…

Eduardo

Ha valaki nem látta volna, a kedd esti Különös Történetek adása:
Ez itten kérem Magyarország

Olvassátok ezt el:
http://bkvfigyelo.blog.hu/2009/04/20/fogyatekkal_elo_kislannyal_szivoztak_a_biztonsagi_orok

Nem, nem maga a bejegyzés a lényeg. BKV-s patkánytól ez nem meglepő. A hozzászólásokat. Igen, tessék rá időt szánni.

Van olyan emberszabású, aki a cikkben említett szerencsétlen kislányt “tajgetoszszökevénynek” titulálja. Más meg tapsikol az ellenőr művéhez. Hajszál pontosan ugyanazok a szarfaszú, felkötni való ganék ezek, akik a határainkon kívül rekedt magyarokat lerománozzák, lejugoszlávozzák… Az ilyeneknek ugyanúgy kiírják magukat az én szememben az emberiségből, mint az(ok) aki(k) Tatárszentgyörgyön lőttek le egy gyereket, vagy aki(k) Kiskunlacházán megerőszakolták, és megölték azt a lányt.

Hú, de felbasztam az agyam.

Hú, de nagy szerencséje van Deluxenak, Kakadu01nek, paráznabillegetőnek, hogy nem vagyok az az igazi pofozkodó alkat!

Depeche Mode: Wrong

Bukott SPORTminiszetrből bukott miniszterelnökké avanzsált Gyurcsányi dalszövegíróként magáról írt egy dalt, amit a DM megzenésített:

rossz csillagzat alatt születtem / egy rossz házban / rossz hatalommal / rossz útra tértem / ami rossz irányba vezetett / rosszkor voltam rossz helyen / rossz okból / és a rossz vers / a rossz hét rossz napján / rosszul használtam a rossz módszert / rossz / rossz / túl régóta rossz / valami rossz vegyszer folyik az ereimben / valami eredendően rossz bennem / a rossz gének rossz keveréke / rossz eszközökkel értem el a rossz befejezést / ez egy rossz terv volt / rossz kezekben / a rossz ember rossz teóriája / rosszul csengő rossz hazugságok / a rossz kérdésekre adott rossz válaszok / rossz / rossz / túl régóta rossz / rossz zászló alatt meneteltem / a rossz csőcselékkel / megrészegít a rossz energia / mindig rosszat cselekedni / a rossz minőségű rossz jelek / a rossz könyv rossz oldalát olvastam / rosszul léptem minden rossz éjszakán / rossz dallamot játszottam, míg jól nem szólt, igen / rossz / rossz / túl régóta rossz / rossz csillagzat alatt születtem / egy rossz házban / rossz hatalommal / rossz útra tértem / ami rossz irányba vezetett / rosszkor voltam rossz helyen / rossz okból / és a rossz vers / a rossz hét rossz napján / rosszul használtam a rossz módszert / rossz… (PUFF! NÍNÓ-NÍNÓ)Gyors kérdés

Ha Trianon nem elfogadása, és a jelenlegi határok eltörlésének az igénye “hülyeség”, akkor az, hogy a zsidóknak területi követeléseik vannak a Közel-Keleten, az miért nem az?

Slumdog Millionaire

Most néztem meg ezt a mozit. (Moziban, ja. :-)
Ajánlom megtekintésre mindenkinek. Felirat nélkül, angol nyelven néztem. Fura volt szembesülni filmen azzal az indiai akcentussal, amivel a munkahelyem is találkozom néha… :-)

Szóval a lényeg, hogy a film tényleg jó. Úgy is, ha tudod miről szól.

A sztori röviden: srác az indiai gettóban nő fel, majd végigjátssza a Legyen Ön is Milliomos című vetélkedőt, és sikerül minden kérdésre válaszolnia. Azt hiszik, hogy csal, s a rendőrök (kb. annyira lehetnek korruptak, mint nálunk a SÜNök) elviszik az utolsó kérdés előtt kihallgatni, s akkor derül ki, hogy miért is tud minden kérdésre jó választ adni. (Annyit elárulok, hogy nem csalt.)

Na, jó töltikézést mindenkinek!

Karcolat

Anyám felhívott, hogy Karcolat koncerten van éppen. :-)
Életemben nem hallottam még róla, de nem rossz.Rózsa


Maffia-ország

Hát ez is megtörtént, maffiakormányunk gyurcsányival az élén ment a lecsóba. Persze örömünk nem lehet teljes, hiszen a maffia helytartói továbbra is maradtak, csak most egyesek a háttérből irányítanak. Mások nem is annyira a háttérből.
Pl. Draskovics maradt a helyén. Az a szarházi, akinek a regnálása idején magyarországon újra felütötte a fejét a politikai terrorizmus. (2006 őszén a rendőrterroristák tetteire gondolok, s amit a terrorszerv azóta művel az országban a demokrácia ellen.)

A főbűnöző helyett is simán jött egy másik bűnöző.

Kész ez az ország. Meglepő módon még mindig a lakosainak 10%-a a szocikra szavazna. Ennyi valódi elmebeteg él ebben az országban, akik rendelkeznek szavazati joggal.

Persze a választásokra fel fogják szívni magukat, a fidesz meg majd megint egy Rogán Antal kampányfőnökkel vág neki a kampánynak, ami majd nem a kommunista politikai maffia bűneit fogja kiemelni, hanem ahogy már most is látható, a Jobbik elleni kampányt teszi kiemelt helyre a kommunikációjában.

Ja, az EU-s választásokra minden idők legnagyobb távolmaradását prognosztizálják. Mert hogy a “nép” megunta a politikát.
A “nem érdekel a politikai” egyébként az apolitikus politikai érvelésrendszer alappanelje, szóval aki ezt vallja, az pont ugyanúgy politizál, mint aki azt mondja, hogy a rohadt kommunisták miatt tart itt az ország.

A Bajnai-sztori összefoglalva

A Bajnai sztori így nézett ki:

1. a Raiffeisen adott jó sok kölcsönt a Wallisnak

2. a Wallis megvette a Hajdú-Bét-et

3. a Wallis átpakolta a Raiffesenes kölcsönöket egy általa alapított ingatlanos kft-be, azzal a megkötéssel, hogy a kölcsönök visszafizetéséért kezességet vállal

4. a Wallis eladta a Hajdú-Bétnek a sokmilliárdos (talán 13mrd?) adóssággal bíró ingatlanos kft-t, azzal a megkötéssel, hogy a kölcsönök visszafizetéséért továbbra is kezességet vállal

5. a Hajdú-Bét hírtelen - talán az ügylettől nem függetlenül - megroggyan

6. a Raiffeisen kölcsönt adott a Hajdú-Bétnek is, a már jelzáloggal így is fedezett a Hajdú-Bét vagyontárgyakra

7. a Hajdú-Bét hírtelen nem fizet a kistermelőknek

8. felszámolási kérelmet nyújtanak be a Hajdú-Bét ellen

9. a cégbíróság elrendeli a felszámolást. Az időpont a Raiffeisen kölcsönszerződésétől számítva kevesebb mint 1 év - ennek azért van jelentősége, mert hiába fedte le magát a bank jelzáloggal, ha a követelés 1 évnél frissebb mint a felszámolás elrendelése, akkor nem élvez(ett) a bank elsőbbséget a többi követeléssel szemben!

10. a Hajdú-Bét -időhúzás végett- megtámadja a cégbíróság által elrendelt felszámolást, egyúttal megváltoztatja székhelyét - hogy egy másik megye cégbírósága alá tartozzon.

11. az új cégbíróság észleli, hogy a cég ellen felszámolás van folyamatban, ezért jelzi, hogy nem illetékes

12. közben kiderül, hogy a cég székhelyét megváltoztató közgyűlés valójában nem lett megtartva, a közgyűlési határozatot visszadátumozták (a székhelyváltoztatási kérelmet a felszámolás elrendelése után pár nappal adta be a Hajdú-Bét!); a rendőrség szerint nemlétező faxszámról jött az egyik Hajdú-Bét kisebbségi tulajdonos visszaigazolása a közgyűlési meghívóra!

13. ennek ellenére az új cégbíróság mégis elfogadja, hogy ő az illetékes

14. a Hajdú-Bét elfogadja, hogy ellene felszámolási eljárás indult, fellebbezési jogáról lemond - az új cégbíróságnál, a réginél fellebbezett a felszámolás ellen!

15. közben lejárt az egyéves határidő. mikor az új cégbíróság illetékesnek találta magát, azonnal átírják a jelzáloggal terhelt ingatlanokat a Raiffeisen nevére (4 nagyértékű telephely közül kettőnek karácsony este! történik meg a földhivatali bejegyzése!)

16. érdekes módon a bank azonnal eladja mélyen áron alul a telephelyeket “baromfi-ágazatban érdekelt vállalkozók” részére.

17. bank megkapja a másik két telephelyet is, amit szintén rekord gyorsasággal szintén bagóért passzol el

18. libatenyésztők (kistermelők, nagytermelők, bértermelők, integrátor, közvetítők, stb) feljelentést tesznek

19. bíróság megállapítja, hogy a bank a valós érték egyharmadáért illetve feléért passzolta el a telephelyeket, egyben kötelezik a kár megtérítésére

20. később a bíróság kimondja, hogy nem lényeges melyik cégbíróság az illetékes a felszámolási eljárásban, mert a követelések kielégítésére úgysem elég a vagyon - nem foglalkoznak azzal, hogy Bajnaiék manővere megváltoztatta a kielégítési sorrendet!!!
Azaz az manőverben részvevő bank jut előbb a pénzéhez a beszállítók előtt

21. 9 termelő öngyilkos lesz

22. ~18 termelő belebetegszik és elhalálozik

Szóval ilyen Miniszterelnökünk lesz.