Jó borbolt reklám!Spiccesen vezetni = részegen vezetni

Ismerős Arcok a Fábry showban. Áll a botrány!

Nem bírnak magukkal a liberálbolsevikok, mindenáron ki akarják provokálni az akasztást!

A Fábry show előző adásaiban akadtak olyan pillanatok, amelyek némelyekben bizony felháborodást keltettek.

A múlt heti adás záróakkordja nem úgy sült el, mint azt a készítők tervezték. A meghívott zenekarról ugyanis a nézők közül az adás után többen is tudni vélték, hogy állítólag szélsőséges rendezvényeken is fellépnek. Kovács Kristóf producer kérdésünkre elmondta, ők nem tudtak az együttes megnyilvánulásairól. Csupán szakmai szempontok alapján válogatják össze a meghívottakat. Ha valaki nemcsak politikai nézetei vagy szerepvállalása miatt ismert, akkor nyugodtan szerepelhet a showban. Persze csak akkor, ha nem próbálja meg a műsort is szócsőnek használni — tette hozzá a producer. Ha hasonló történne az RTL Klubbal együtt elhatárolódnának a személytől.

http://www.storyonline.hu/hirek/fabry_show_botrany/12236/

Hungarica - A SZABADSÁG betűiCsak a szokásos

Tél van, megvolt az első fagy, én meg szokás szerint itthon rohadok, fáj a fejem, lázam van, s folyik a taknyom.
Miért is nem lepődöm meg, hogy megint beteg vagyok.
Idén kértem influenza elleni oltást is, úgyhogy az influenzát most kizárom. :-)
Kurvaélet.
Persze az influenza elleni oltás után vagy egy hétig úgy éreztem magam, mint aki “félig” influenzás, úgyhogy épp azon törtem a fejem, hogy vajh’ nem mindegy-e, hogy az ember injekcióban, vagy rátüsszentett takonyban kapja-e el, ha a hatása majd ugyanaz. (Jó, azért nem mindegy, mert az oltás után tudtam dolgozni, a takonyból kapott után meg nem.)
Ja, s “egészségesen” táplálkozom, eszem szinte minden nap zöldséget, gyümölcsöt, s minden nap sétálok 3 km-et Leon-kutyával.

A legszarabb az egészben, hogy lenne mit dolgozni, de ilyenkor annyira nyomott vagyok, hogy csak nagy szenvedések árán vagyok képes ideülni a gép elé…

Tegnap este benyomtam egy adag pálinkát, hozzá egy Neocitránt, meg egy bő liter forró csipkebogyóteát, hát egész éjjel izzadtam, mint a ló, de nem sikerült kiizzadni a dolgot.

UPDATE: bdhrm hívta fel a figyelmem erre a cikkre. Azt eddig is tudtam, hogy a Paracetamol, és az alkohol nem jó párosítás, de egy kupica pálesz, és 1 óra múlva egy Neo Citrán kombót nem gondoltam veszélyesnek, mert a Neo Citrán leírásánál nem szerepel egyértelműen, hogy nem lehet inni mellette, csak az, hogy alkoholizmus esetén problémát okozhat. Minden esetre a jövőt tekintve az biztos, hogy nem fogok Neo Citrán szedése közben alkoholt fogyasztani, s Ti se tegyétek ezt!

Sunshine (2007)

Megnéztem ezt a filmet. Hát inkább ne tettem volna. Gyenge színészi alakítások, szar forgatókönyv. Mondjuk az alapsztori (4 mondatban elmondva) nem lenne rossz.

Nem tudom, hogy mire kapott 7.3 pontot a 10-ből az IMDB-n.

Tény, hogy nagy költésgvetéssel készülhetett, de egyszerűen nem tudja feledtetni velem a színészek rossz játékát, és a pocsék rendezést az, hogy minden milyen jól ki van dolgozva.

Ami jó volt, az a zenéje, itt meg lehet hallgatni:

http://www.youtube.com/watch?v=_QahzbgUVwk

Íme a trélere:Így írnak ők!

Két cikk:
http://www.zoom.hu/cikk.php?cikk=32365
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=388773&place=vezeto_anyag_bal

Zoom.hu:

Nagy az esélye, hogy a jelenlegi kormány marad a 2010-es választások után is - mondta a szakember, arra hivatkozva, hogy a bizalomvesztés nem jár feltétlenül bukással. A kisebbségi kormány azonban nem kezdeményez majd jelentős intézkedéssorozatot, hiszen “távlatok közt, a napi kényszerek közt” erre nem lesz majd képes.

Napi Online:

- Ön szerint hogyan változnak a belföldi körülmények 2010-ig?
- Nagy az esélye annak, hogy a mai politikai felállás marad fenn, hiszen a bizalomvesztés nem jár együtt a kormány bukásával, az ellenzék kezében pedig nincsenek eszközök egy előrehozott választás kikényszerítésére. A kisebbségi kormánynak azonban korlátozott a mozgástere, növekedés szempontjából jelentősebb lépésre nem lesz képes. Ehelyett azonban akár műhelymunkákba is kezdhetne, ösztönözhetné a munkahelyteremtést, nekiláthatna az euróbevezetés előkészítésének, vállalkozásösztönző intézkedések kidolgozásának. Ugyanakkor nem hiszem, hogy ezekbe valóban belekezd, hiszen távlatok nélkül, a napi kényszerek közt nem lesz erre kapacitása. A gazdasági nehézségek közepette az ellenzék sem siet a hatalomba - ma csak elméleti síkon foglalkoznak azzal, hogy mi lenne, ha nekik kellene a helyzetet kezelniük. Összessségében 2006-2008 után még 2009-2010-et is elvesztegethetjük, majd 2010 őszétől, az önkormányzati választások lezárultával kezdődhet “valóságos kormányzás”. A gazdaságpolitikai fordulat után térhet vissza a 3-4 százalék körüli GDP-növekedés.

Ismerős Arcok a Wigwamban, 2008-11-22

Szerintem fenomenális, teltházas koncertet nyomtak. Talán még a SonyEricsson c902-esemmel készített videókon is lejön a hangulat!
Hatalmas volt!
A MOV, amit a mobilom csinált egy picit jobb minőség, de azt nem tudom kitenni.Ismerős Arcok a Fábry Showban!!!A kuruc.info így írt róla:

Megértük, hogy az RTL Klub tolmácsolásában hallhattuk az Ismerős arcok gyönyörű dalát a 2006-os magyarellenes rendőrterrorról - a TV-csatorna azon nézőivel együtt, akik többségének fogalma sincs nemcsak arról, hogy mi folyik az országban, hanem arról sem, hogy mit jelent magyarnak lenni.
Nagy dolog? Nagy dolog. Kevés? Kevés, de messze jobb, mint a semmi, és ha a nézők eddig érdektelen töredékében mozdított valamit, már akkor is egy kis győzelem.

Alább a videó, akik nem látták, azoknak azért, akik pedig igen, azoknak meg azért.

20 éves az SzDSz