Kötelező műsorUgye igazam van?

Maximálisan egyetértek a sztrájkkal, ilyen szinten baloldali vagyok. (Ugye szemben az önmagukat baloldalinak valló szélsőséges liberális barmoktól, akik gyűlölködnek a médiákokban a BKV-sokra.) De úgy érzem, hogy ha nincs szolgáltatás, akkor nem is jár érte pénz.

S mivel én 2 hónapra előre vettem a bérletet, így azokat összekapcsoltam, hogy látszódjon, hogy miért hosszabbítottam meg 2 nappal a bérletem érvényességét.


Bérletem

Törvény előtti egyenlőség

A tegnap esti demonstráció-sorozat legfontosabb tanulsága az, hogy ma Magyarországon nem csak demokrácia nincs, hanem törvény előtti egyenlőség sincs. Elvileg az Alkotmányban benne van, hogy minden ember egyenlő, egyenlő elbánásban kell részesíteni faji és politikai hovatartozástól független.

Tegnap nyilvánvalóvá vált, hogy a faji, politikai identitástól függ az elbírálás. Míg az szdsz-közelieknek enegélyezte a rendőrség a demonstrációját úgy, hogy a törvényben előírt 72 órát nem vette figyelembe, addig a nemzeti érzelmű fiatalok egy csoportjának a békés demonstrációját nem vette tudomásul. Sőt, fel is oszlatta.

Ennyit erről. Ma Magyarországon nincs sem demokrácia, sem törvény. Ez az ország szépen lassan utoléri  az afrikai államok színvonalát. Mindezt egy őrült, hatalommániás Nérónak köszönhetően. Feri, te fasz! Mi kell még neked, hogy felfogd, hogy takarodnod kéne? A molotov-koktél nem elég? A több tucat megnyomorított, megvakított ember nem elég? Tényleg valakinek meg kell halnia az utcai összecsapásokban, hogy rájöjjél végre, hogy miért érdemesebb demokratikusan élni, és kormányozni?

A Hungarica válasza El-Qró hazugságaira

A Hungarica pénteki lemezbemutató koncertje a saját bevallása szerint is országrontó kormányfő figyelmét sem kerülte el! Gyurcsány Ferenc blogjában “szélsőséges nacionalista és radikális szövegeiről híres/hírhedt zenekar”-nak nevez minket. Írása tele van pontatlanságokkal, amiket az alábbiakban szeretnénk megválaszolni.

Idézet Gyurcsány blogjából, nagy betűvel a Hungarica kommentárja

“Gyanítom, tegnap sokan megtanultak egy új kifejezést: flashmob. Ezt a furcsa angol kifejezést használják a hamarjában szervezett villámtüntetésekre, gyors akciókra. Igazi posztmodern műfaj ez. Az internet, a mobiltelefon világa teremtette lehetőség.

Az előzmények nem túl bonyolultak: egy koncertjegyeket árusító iroda vitába keveredett valakivel, aki egy szélsőséges nacionalista (NEM VAGYUNK SZÉLSÕSÉGESEK - HAZAFIAK VAGYUNK, AKIK PERSZE ÉRTELEMSZERÛEN NACIONALISTÁK! NEM ÉRTJÜK A MEGKÜLÖNBÖZTETÉST - ÕK MEG ÉVTIZEDEKEN KERESZTÜL ÉS MIND A MAI NAPIG AZ INTERNACIONALIZMUST HIRDETIK ÉS KÉPVISELIK. VILÁGOSAN LÁTHATÓ, HOVÁ VEZET AZ Õ ÚTJUK: GYARMATI SORBA. SZÁMUNKRA GYF ÉS AZ ÁLTALA KERESZTÜLVERT KURZUS A SZÉLSÕSÉGES.), radikális szövegeiről híres/hírhedt zenekar koncertjére akart jegyet vásárolni. Az iroda nem rendelkezett ilyen jeggyel (1. HAZUGSÁG: RENDELKEZETT ÉS ÁRULTA A HUNGARICA-KONCERTRE A JEGYEKET - 100 FT-OS FELÁRRAL), így a kérést elutasította (2. HAZUGSÁG: NEM EZÉRT UTASÍTOTTA EL A VÁSÁRLÓT, HANEM AZ IRODA két MUNKATÁRSA EGYMÁST ERÕSÍTVE LEFASIZTÁZTA A ZENEKART ÉS A JEGYVÁSÁRLÓT), kialakult egy vita, majd – hogy, hogy nem – a jegyirodát a következő éjjel (3. HAZUGSÁG: NEM A KÖVETKEZÕ ÉJJEL TÖRTÉNT A TÁMADÁS, HANEM 10 NAP MÚLVA - EGY MAGÁT MINISZTERELNÖKNEK TEKINTÕ VEZETÕ 10 NAPOT NE TÉVEDJEN!) felgyújtották.”

Gőbl Gábor
a Hungarica menedzsere

Forrás: egyszelsosegerinternetesportal.info :-)

És hallgassatok is meg egy Hungarica számot. Ennek a szövegét akár én is írhattam volna, ha tudnék ilyen szépet írni:
Hungarica: Nem keresek új hazátKásásodik a víz

Pár napja idéztem be egy József Attila verset. Panni kérdezte, hogy hogy találtam pont azt a verset meg magamnak. Ott a kommentekben meg is írtam, hogy egy József Attila töredéket kerestem, illetve annak a megzenésített változatát.
Most végre megtaláltam.
Hallgassátok meg, ne is csak egyszer! Ez a dallam nem megy ki az ember agyából egyhamar… :-)

Dobogó Kő: Világosítsd fölEz is bekaphatja

http://www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=65917

A jobboldali flashmob törvénytelen, de a zsidó flashmob törvényes.

“Ennek kapcsán Halmi* Gábor utalt a strasbourgi emberi jogi bíróság egy tavaly hozott ítéletére, melyben úgy döntött, hogy a spontán gyülekezés, mely azért történik, mert a szervezők gyorsan akarnak reagálni egy eseményre, ahol a háromnapos bejelentési határidő értelmét venné a gyűlésnek, az jogszerű. Hozzátette: a szélsőjobboldalhoz köthető portál által szervezett flashmob esetében azonban jogszerű a rendőrségi eljárás, hisz nekik lett volna idejük a demonstráció bejelentésére a törvényben előírt módon.”

Hülye fasz ez is. És bekaphatja.

*: Gondolom elírták, s a liberós Halmai Gáborról van szó.

Feri, te fasz!

Ezt írta a blogjába ez a fasz:

Gyanítom, tegnap sokan megtanultak egy új kifejezést: flashmob. Ezt a furcsa angol kifejezést használják a hamarjában szervezett villámtüntetésekre, gyors akciókra. Igazi posztmodern műfaj ez. Az internet, a mobiltelefon világa teremtette lehetőség.

Az előzmények nem túl bonyolultak: egy koncertjegyeket árusító iroda vitába keveredett valakivel, aki egy szélsőséges nacionalista, radikális szövegeiről híres/hírhedt zenekar koncertjére akart jegyet vásárolni. Az iroda nem rendelkezett ilyen jeggyel, így a kérést elutasította, kialakult egy vita, majd – hogy, hogy nem – a jegyirodát a következő éjjel felgyújtották. Ismert szélsőségesek aztán megmozdulást szerveztek a jegyiroda ellen. Eközben az a nem szokványos helyzet állt elő, hogy néhányan azok közül, akiknek régóta elegük van már a szélsőségesek grasszálásából, mondjuk úgy, hogy ellentüntetést, ha úgy tetszik, ellen-flashmobot szerveztek. És végre azok voltak többen, akik határozottan és világosan azt mondták, hogy elegük van a radikálisokból, elegük van a megfélemlítésből, elegük van abból, hogy egy hangos kisebbség bemocskolja normális nemzeti érzelmeinket, és tönkre tegye a demokratikus nyugalmat.

Ismert közéleti személyiségek, sok különböző irányultságú politikus egyaránt ott volt a szélsőségeseket többszörösen meghaladó ellentüntetésen. És nevükön nevezték a jelenségeket, egyértelmű, világos „nácik haza!” felszólítást skandáltak, amit a szélsőségesek nem kértek ki maguknak. Azt válaszolták, hogy itthon vannak. Végre újra megmutatta magát a magyar antifasizmus is. A radikalizmussal szemben fellépő demokratikus sokaság egy csoportja nem félt felvenni a kesztyűt, nem hezitált, hanem odament és kiállt elveiért. Nagyon hálás vagyok nekik. Sokak, sokunk hitét erősítették, hogy vannak, akik megküzdenek. Köszönöm, hogy ilyenek voltak!

Na, gyerünk Barátaim, tegyük a dolgunkat!

A fasz írja: “egy koncertjegyeket árusító iroda vitába keveredett valakivel, aki egy szélsőséges nacionalista, radikális szövegeiről híres/hírhedt zenekar koncertjére akart jegyet vásárolni. Az iroda nem rendelkezett ilyen jeggyel, így a kérést elutasította, kialakult egy vita”.
Most éppen reggel van, azért hazudik fletó. A zenekar nem szélsőséges, maradjunk ennyiben. Éppen annyira nacionalista, amennyire egy magyar embernek kellene lennie. Radikális? Persze. Ha azt érjük radikalizmus alatt, hogy téged, te fasz, téged és a hozzád hasonló hazug faszokat utálják, s ha az radikalizmus, hogy nem kérünk az erőszakból, amit ti, ti faszok kényszerítetek rá az ÁVOvá züllesztett rendőrségre.
Egyébként meg a jegyiroda elmondása alapján volt jegyük, csak nem adnak el belőle a “magyarnak”. A jegyiroda dolgozói ugyanolyan szélsőséges magyargyűlölők, mint amilyen te vagy, te fasz.

“És végre azok voltak többen, akik határozottan és világosan azt mondták, hogy elegük van a radikálisokból, elegük van a megfélemlítésből, elegük van abból, hogy egy hangos kisebbség bemocskolja normális nemzeti érzelmeinket, és tönkre tegye a demokratikus nyugalmat.” — folytatja a fasz. Nos, ebben részben igaza van, de nem most első alkalommal fordult ez elő, néhányszor már megmutattuk magunkat. Meg a Parlament előtt, meg a TV-ostromnál, meg a belvárosban, s utoljára március 15-én. Többször megmutattuk már, hogy elegünk van a hozzád hasonló fasz radikális magyargyűlölőkből. Csak amilyen hülye vagy, nem értesz belőle.

Tudod te fasz, én 2006-ban, mikor lebuktál a hazugságaiddal, én akkor megmondtam, hogy el kellene tűnnöd a picsába. Oda, ahova való vagy, te fasz. S nem azért, mert én utállak, mint a szart, hanem pont azért, hogy Magyarország ne radikalizálódjon válaszul a szélsőséges viselkedésedre. Tudod, te fasz, hogy egy demokráciában épp ezért szoktak lemondani a képviselők, miniszterek, miniszterelnökök, hogy ne durvuljanak el a dolgok. Ha te, te fasz, 2006-ban lemondtál volna, akkor a magyar rendőrségnek lenne tekintélye, a miniszterelnöki hivatásnak is, és valamennyire még a politikusoknak is. Most nincs. Ennyit elértél 4 év alatt. Csak azt nem tudom hogy jössz te ahhoz, hogy pofázz!

Na, gyerünk Barátaim, tegyük a dolgunkat! Ezt a faszt az összes többi szélsőséges kommunistával, és szélsőséges devianciapártival együtt ki kell söpörnünk ebből az országból. Itt a tavasz!

BKV sztrájk

Én természetesen támogatom. Mint minden alulról kezdeményezett ellenállást.
A fasz demszky, aki azért akárhogy is nézzük Bp. első embere, még nem szólalt meg. Persze, neki semmi köze a dologhoz, gonoszorbán.
Másik meg, hogy tegnap este megnéztem, 1 óra lett volna gyalog, hogy beérjek a melóhelyemre. Bringával — gondolom — 45 perc. De abba belehalok. Annyit meg nem ér a dolog.
Szóval gyalogosságra készültem. Aztán végül a 47-49-es villamospótlóval szépen bebumliztam a Deákra, onnan meg gyalog végig a Királyon, s már benn is voltam.
Szerintem max. 5 perccel volt hosszabb az út, mintha éppen járna a 173-as busz.
Persze kíváncsi vagyok (illetve nem vagyok az), hogy “macstappancsok éke*”, és a hasonló fizetett fórumozók most mit hazudnak össze-vissza mondjuk az index.hu fórumain.

*: Tomcat szerint “Seleanu Magdaléna” nevű román zsidó, de ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom. Szerintem egyébként az simán lehet, hogy mondjuk a román titkosszolgálat embere, akinek feladata, hogy a magyarokkal elhitesse, hogy szarok. (Bár a lakosságunk 60% az is, szóval komoly dolga csak pont azokkal van, akik nem azok.)

TUDOD, HOGY NINCS BOCSÁNAT

TUDOD, HOGY NINCS BOCSÁNAT

Tudod, hogy nincs bocsánat,
hiába hát a bánat.
Légy, ami lennél: férfi.
A fű kinő utánad.

A bűn az nem lesz könnyebb,
hiába hull a könnyed.
Hogy bizonyság vagy erre,
legalább azt köszönjed.

Ne vádolj, ne fogadkozz,
ne légy komisz magadhoz,
ne hódolj és ne hódíts,
ne csatlakozz a hadhoz.

Maradj fölöslegesnek,
a titkokat ne lesd meg.
S ezt az emberiséget,
hisz ember vagy, ne vesd meg.

Emlékezz, hogy hörögtél
s hiába könyörögtél.
Hamis tanúvá lettél
saját igaz pörödnél.

Atyát hívtál elesten,
embert, ha nincsen isten.
S romlott kölkökre leltél
pszichoanalizisben.

Hittél a könnyű szóknak,
fizetett pártfogóknak
s lásd, soha, soha senki
nem mondta, hogy te jó vagy.

Megcsaltak, úgy szerettek,
csaltál s így nem szerethetsz.
Most hát a töltött fegyvert
szorítsd üres szívedhez,

vagy vess el minden elvet
s még remélj hű szerelmet,
hisz mint a kutya hinnél
abban, ki bízna benned.

(József Attila)

Hungarica - Ide születtem

Mindig a hideg futkos a hátamon, mikor ezt a klipet látom.
Most tegnap került megint elém, az EchoTV egyik műsorában. Azt hiszem, már volt a blogomon, de annyira jó a klip, s a dal is, hogy megérdemli, hogy újra megejelenjen.