A csicskáztatás nem bűn!

Régen kiáltottam el magam híradónézés közben, tegnap este igen.

Mint bizonyára tudja mindenki, aki nem csak “polkorrekt” baloldali-liberális kanálisokat bámul, az utóbbi napokban több tucat eset bukkant napvilágra, amikor naponta vert, éheztetett, lánccal megkötözött embereknek sikerült cigány fogvatartóiktól elmenekülni, akik csicskáztatták ezeket az embereket. Mondhatni rabszolgaként bántak velük, adták-vették őket, verték, megalázták, és amíg a csuklójukon a bőr el nem kopott, addig annál fogva, utána a nyakuknál fogva láncolták meg őket, gyakran fűtetlen, ágy nélküli istállóban, ahol a ló vagy egyéb állat is mellette volt. A legótvarabb munkákat végeztették velük, pl. istállótrágyázás, stb…

Nos, tegnap esti hír:

A cigányvezetők, és a rendőrség megállapodott abban, hogy a csicskáztatás nem bűncselekmény, hanem szociális probléma. Eddig a hír. Utána egy cigányvezető ártatlan arccal közölte, hogy ha nem kapnának ezek a szerencsétlenek munkát tőlük, akkor az önkormányzatnak kellene gondoskodnia róluk, aki erre képtelen.

Értitek?

6 megjegyzés a(z) „A csicskáztatás nem bűn!” bejegyzéshez

 1. vanchu mondja:

  Én pedzem. A szenzációhajhász újságíró csúsztat.

  1. Valakinek a fogva tartása definit bűncselekmény. A személyes szabadságodról még önként se mondhatsz le.

  2. Ilyesmiről a rendőrség nem egyezkedik. Az ügyészség meg a bíróság esetleg.

 2. Meister mondja:

  vanchu: betettem a videót, elemezd ki magad, hogy mit mond a cigányvezető.

 3. vanchu mondja:

  Az jól beszél. :)

  Megkérdezik, hogy miafaszvan, ő meg elmondja, hogy ezeken az embereken az önkormányzat nem tud segíteni. (valóban, de nem nem ezt kérdezték tőle)

  A maradék meg szokásos HírTV-s féligazság/hazugság/csúsztatás. Mert igen, ez szerintem is szociális probléma. Kihasználni a lecsúszott, önmagát eltartani nem képes, család nélküli embereket lehet.

  De annak ehhez minimális köze van, hogy szabad-e embereket rabláncon tartani, meg a többi járulékos, nyilván törvénytelen dolog.

  Mert az, hogy éhbérért dolgozik valaki, meg hogy nincs bejelentve… Ezek valóban nem a rendőrség dolga. (messzire is vezetne, ha a feketemunkásokat a rendőrség elkezdené begyűjteni). Azzal hasonlóképp nincs mit tenni, hogy pénzért bérbe adom az istállóm, hogy valaki lakjon benne.

  A “csicskáztatás” sok mindent takar.

 4. Letar mondja:

  Miket meg nem tudunk.
  Az emberi szabadság eszméjén alapuló társadalomban a fogvatartás, rabszolgatartás, testi kínzás, lelki kínzás - megalázás, éheztetés, kényszermunka, lopás és rablás, kínzással és halállal való fenyegetés szociális probléma. Egyszóval a totális terror illetve másrészről a totális kiszolgáltatottság szociális probléma. Méghozzá a fizikailag erősebb, de szellemileg és lelkileg primitívebb ember/embercsoport totális terrorja az egyénileg gyengébb, de lelki szinvonalban kicsit, de mégis magasabban álló emberen szociális probléma.
  Ezt, illetve ezeket követik el GYAKORLATBAN ezek az emberek, az őket támogató és védő emberekkel együtt.
  Azt se feleljtsük el, hogy a fent említett cselekedetek akár külön-külön, de huzamosabb ideig való alkalmazása törvényszerűen halálhoz vezet. Ugyanakkor a rabszolgák halála nem állt érdekükben, sőt, kivételesen ellenérdekeltek voltak benne.

  Nem mintha nagyon oda lennék ezekért az emberekért, de azért jó tudni.
  Az ember szót a mai társadalmi elfogadottság szerint kizárólag modern biológiai értelemben használtam.

 5. Contra mondja:

  A csicskáztatás egyszerre szociális és igazságszolgáltatási kérdés. Szociális, mert nyomorult, elesett embereket használnak ki. Igazságszolgáltatási, mert sok esetben elrabolják, majd fogva tartják szerencsétleneket. Ez szimpla bűncselekmény. Pont.
  És ez az egész a cigánybűnözés megnyilvánulása. Cigánybűnözők tartanak fogva magyarokat. Már csak ezért is átfogó programot kell készíteni a cigánybűnözés kíméletlen felszámolására. Természetesen vissza kell állítani a halálbüntetést, a rabszolgatartó cigánybűnözőket pedig évtizedekre munkatáborba kell zárni. Zéró tolerancia!

 6. Vory mondja:

  “Természetesen vissza kell állítani a halálbüntetést, a rabszolgatartó cigánybűnözőket pedig évtizedekre munkatáborba kell zárni. Zéró tolerancia!”

  Contrám, akkor miért nem rögtön kivégzés rabszolgatartásért? Hiszen ez az évszázados emberi jogok sárbatiprása, és az emberiség történelem elötti állapotba történő visszazüllesztése?

  Na, nehogymár már évtizedekig tartsuk lakat alatt, amikor a 7.62-es nagyságrendekkel olcsóbb és hatékonyabb megoldás, nem?!

Reagálj!