Sárga szalag

Szeretném kifejezni szolidaritásomat Kosaras Péter Ákossal, akit azért rúgtak ki történelemtanári állásából, mert egy második világháborús hadijátékon SS-egyenruhába öltözött, és mellesleg könyvet is merészelt írni Magyarok a Waffen-SS kötelékében címmel. Ez a könyv nekem is megvan, kiváló és alapos munka. Mindenkit biztosíthatok, hogy Kosaras tanár úr semmi olyasmit nem írt le vagy mondott, amiért kulturált országban bármiféle diszkrimináció érhetné. Következésképpen Magyarország nem kulturált ország.

Ezúton javaslom, tömeges akcióval tiltakozzunk a politikai médiaterror ellen, egyszersmind fejezzük ki azt, hogy a továbbiakban, hasonló esetben, nem hajlunk meg a média nyomása előtt, s nem tűrjük el, hogy becsületes embereket meghurcoljanak, tönkretegyenek a véleményükért, tudományos munkásságukért, csupán a televízióban kezdeményezett hisztériakampánnyal lejáratva őket, környezetüket megfélemlítve, hamis “értékek” nevében kiközösítésre kényszerítve.

A tiltakozás jelképéül a sárga szalagot javaslom. Aki nem hajlandó barátja, munkatársa, ismerőse kiközösítésére azért, mert egyes riporterhiénák rossz színben tüntették fel a műsoruk nézettsége kedvéért, nem hajlandó meghajolni a “politikai korrektség” szent ügye előtt, és nem hiszi el a képernyőn ágáló senkiháziaknak, hogy kellemetlensége származhat abból, ha nem szakítja meg a kapcsolatot a célba vett személlyel, az tűzzön a ruhájára sárga szalagot, illetve helyezze el weboldalán ezt a jelvényt. Különösen elvárható ez a sajtó azon munkatársaitól, akik nem azonosulnak ezekkel a módszerekkel, az alamuszi sugallatokkal.

sargaszalag.gif

Ha valaki be akarná szúrni a weblapjára, akkor ezt a kódot használhatja:

<a href="http://as.hu/blog/2007/07/23/1041">
<img src="http://as.hu/blog/wp-content/uploads/2007/07/sargaszalag.gif" />
</a>

Ja, a mozgalmat Tomcat indította el itt.

1 megjegyzés a(z) „Sárga szalag” bejegyzéshez

  1. uzssob mondja:

    Örülök, hogy másnál is megjelent már ez.

Reagálj!